Over Vivas

Vivas 》{Taal: Esperanto} Wonen of leven
» ergens je huis, appartement of etage hebben en daar permanent leven
» lichamelijk en geestelijk functioneren tijdens je leven

Esperanto
Esperanto is een politiek neutrale, internationale taal die gesproken wordt door meer dan twee miljoen mensen in meer dan 120 landen. Esperanto is ontwikkeld om mensen uit verschillende culturen met elkaar te laten communiceren.


Na een aantal jaar bij een Interieurbouwer gewerkt te hebben als onder andere interieuradviseur ben ik, Tanisha, Studio Vivas gestart zodat ik mij nog meer bezig kan houden met mijn passie: van een huis een thuis maken.

Mijn stijl omschrijf ik als Scandinavisch-industrieel met een liefde voor groen en tweedehands pareltjes. Zelf woon ik sinds 2019 in een karakteristieke woning uit 1915 dus hier kan dit goed tot uiting komen.

Natuurlijk heb ik ook ervaring met andere stijlen zoals modern, industrieel-landelijk en nog veel meer. Ik krijg namelijk energie van het helpen van mensen bij het vormgeven van hun wensen en stijl en het optimaal benutten van de eigenschappen van een ruimte. Dit uit zich vaak in voor de gebruikers verrassend oplossingen die zij vooraf niet bedacht hadden!

Ook werk ik in opdracht van een interieurbouwer en een meubelstoffeerder. De interieurbouwer ondersteun ik bij het maken van ontwerpen en het adviseren van klanten. In opdracht van de meubelstoffeerder kom ik bij de klanten thuis om te adviseren bij de keuze van een stof of meubel. Zo kom ik dus bij veel soorten klanten over de vloer en is geen opdracht hetzelfde.

Daarnaast werk ik samen met een bedrijf gespecialiseerd is in verschillende soorten vloeren en raambekleding. Door deze nauwe samenwerkingen kan ik klanten breed adviseren en sta ik direct in contact met de vakspecialist.