Maastricht tips: 6 hotspots

23 augustus 2019

Volgers van mijn Instagrampagina (StudioVivasNL) hebben het al gezien: Ik heb een uitstapje gemaakt naar Maastricht. Maastricht is een prachtige stad en ik heb wat leuke plekken voor je verzameld die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.
(Niets is gesponsord)

Zenza Home Accessoires

Zenza Home (Eigen foto)

Of het je stijl is of niet, de winkel van Zenza Home is een feest om te bezoeken. De winkel staat vol met mooie spullen met (zoals ze zelf zeggen) ‘products with a soul’ en dat is te zien. Echt een aanrader om even binnen te lopen. Zeker als je van goud houdt.
https://zenzahome.com/

VerwonderinG

VerwonderinG (Eigen foto)

Nog een feestje. VerwonderinG doet haar naam eer aan. Overal waar je kijkt zie je wel iets leuks en ik heb mij echt moeten inhouden. Zeker een aanrader als je nooit genoeg leuke spulletjes hebt!
https://verwondering.nl/

Puur Van Wijck

Puur Van Wijck (Eigen foto)

Wanneer je toe bent aan wat te drinken zou je de huisgemaakte ijsthee van Van Wijck eens moeten proberen. Daarnaast hebben ze nog veel meer lekkere hapjes en dranken op de kaart staan. Wat dacht je van cheesecake en een Master Milkshake Oreo?
http://www.puurvanwijck.nl/

BonnfantenMuseum

Bonnefantenmuseum (Eigen foto)

Naast alle leuke winkels en heerlijke terrassen is ook het Bonnefantenmuseum een bezoekje waard. Dit museum voor beeldende kunst heeft het hele jaar door verschillende tentoonstellingen.
https://www.bonnefanten.nl/nl/

Pure Marks

Pure Marks (Eigen foto)

Tijd voor IJS! Bij Pure Marks vind je niet alleen heerlijk (ook veganistisch) ijs, ook kan je er terecht voor shakes, chocolade en nog veel meer.
https://www.puremarks.nl/

My Jewelery

My Jewellery (Foto van website)

Misschien ken je My Jewelery al als webshop, maar in Maastricht kan je je helemaal uitleven in een stijlvol ingerichte boutique. Je begeeft je in een moderne Londense sfeer wanneer je de mooiste sieraden bekijkt.
https://www.my-jewellery.com/nl-nl/boutique-maastricht-winkel

Heb jij nog leuke tips, in Maastricht of een andere plaats? Laat het mij weten, wie weet bezoek ik die de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *