Trendkleuren 2020 | Flexa

27 september 2019

Het is september en dat betekent veel woonbeurzen en nieuwe trendkleuren. Ik laat je zien wat de trendkleuren van Flexa zijn en ik geef je voorbeelden hoe je ze kan toepassen in je interieur.

Tranquil Dawn™

Tranquil Dawn toegepast in een woonkamer. Bron: Flexa.nl

In 2020 start een nieuw decennium. Flexa ziet onze wereld steeds hectischer en digitaler worden en de drang naar bezinning en hartelijkheid neemt toe. De kleurexperts van Flexa hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en hebben als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe tint Tranquil Dawn ontwikkeld.

De tint van Tranquil Dawn past zich aan naar het palet waarin het gebruikt wordt. Zo is het effect van de tint anders binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. De kleur van Tranquil Dawn ligt tussen groen, blauw en grijs in.

Trendpaletten 2020 Flexa

Naast de trendkleur geeft Flexa vier verschillende kleurpaletten met trendy kleuren die je zelf toe kan passen. In deze paletten is de trendkleur Tranquil Dawn verwerkt.

Bron: Flexa
Bron: Flexa
Bron: Flexa
Bron: Flexa

Heb je nou één of meerdere mooie kleuren gezien die je wilt gebruiken maar je hebt geen idee hoe? Ik help je graag! Dat kan al met een kort advies voor maar €35,-.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *