Trendkleuren 2020 | Histor

18 oktober 2019

Het is alweer oktober en dat betekend dat de trendkleuren van 2020 langzaam bekend worden. In mijn vorige blog heb ik de trendkleuren van Flexa behandeld, deze week vertel ik je meer over de trends voor 2020 volgens Histor!

Chinese Porcelain

Histor ziet dat iedereen het druk heeft en hoe belangrijk een rustig thuis is. Daarom is Chinese Porcelain de trendkleur van 2020 volgens Histor. Met Chinese Porcelain gaat Histor mee in deze trend. De kleur is een mix van kobalt- en inktblauw en straalt kalmte en rust uit. De kleur neemt je mee naar de natuur en wordt geassocieerd met balans en stilte.

De kleur is goed te combineren met leeraccenten en poedertinten. Vind je de kleur nog wat spannend? Begin dan voor opvallende accessoires in deze kleur.

Trendpaletten 2020 Histor

Naast de uitgelichte trendkleur heeft Histor drie trendpaletten gevormd waarin de trendkleur Chinese Porcelain in voorkomt. Zo kan je het palet uitkiezen die het beste bij jou past.


‘Flow on the Move’ is een vrolijk en speels palet met kleur van over de hele wereld. Binnen dit palet kunnen gedurfde kleurencombinaties gemaakt worden die elkaar versterken en in je interieur jouw eigen karakter laten zien.

Bron: Histor

Houd je meer van elegante tinten? Dan is ‘Flow at the core’ iets voor jou. Dit is een elegant palet met zowel donkere als lichtere kleuren. Deze kleuren creëren een gevoel van harmonie, rust en authenticiteit in je huis. De kleuren zijn geïnspireerd door de natuur en zijn perfect wanneer je niet elk seizoen wilt veranderen maar op zoek bent naar een sprankelende kleurencombinatie voor de langere termijn.

Bron: Histor

‘Flow in the Know’ brengt natuur en technologie samen. Het palet bestaat uit donkere, warme kleuren gecombineerd met aardetinten. De donkere kleuren zorgen voor een gezellige sfeer terwijl de lichte tinten contrast geven.
Wil je iets speciaals in je interieur? Geef dan de muur en een kast dezelfde kleur zoals in de bovenstaande afbeelding. Met één deur in een contrasterende kleur krijg je een speels effect.

Bron: Histor

Heb je nou één of meerdere mooie kleuren gezien die je wilt gebruiken maar je hebt geen idee hoe? Dat zou bijvoorbeeld kunnen door het toepassen van het 60-30-10 principe en daar help ik je graag bij.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *